Permanente Vorming - BVRV

Ga naar de inhoud
Activiteiten
Postgraduaat 'Revalidatiezorg' - RevArte en Odisee
Deze multidisciplinaire postgraduaatopleiding richt zich tot verpleegkundigen en paramedici die in contact komen met patiƫnten in een revalidatiefase.
Permanente Vorming 'Revalidatie' - UZ Leuven
Als revalidatieverpleegkundige ben je een spilfiguur binnen het multidisciplinair team. Je wordt ondergedompeld in verschillende klinische thema's zoals niet aangeboren hersenletsels, locomotorische aandoeningen en de geriatrische revalidant.                              
      
Bobathopleiding voor verpleegkundigen
Binnen deze cursus wordt er gefocust op de omgang met neurologische patiƫnten binnen het Bobath concept. Theoretische en praktische kaders worden geboden om van zorg naar behandeling te evolueren binnen de verpleegkundige taken.
Beroertezorg
Het postgraduaat Neurologische zorg bestaat uit de basisopleiding Neurologische zorg en een voortgezette opleiding (Beroertezorg, Neurologische zorg of Neurochirurgische zorg). Het postgraduaat heeft een officieel karakter en omvat 20 studiepunten. Deze zijn verdeeld over 10 studiepunten voor de basismodule Neurologische zorg en 10 studiepunten voor de voortgezette opleiding. Deze opleiding richt zich in de eerste plaats op neuroverpleegkundigen, maar biedt zeker ook een meerwaarde voor andere paramedici.
Terug naar de inhoud